You Imagine - We Make It!

Teemme tätä työtä aidosta rakkaudesta perinteiseen käsityöhön.

Jokainen projekti on alusta asti tehty kuin itsellemme, silti aina kunnioittaen asiakkaan kodin ja toiveiden asettamia rajoja.  

Olemme perheyritys ja toimimme pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla. 3D Wall Design:ia ja muita erikoistöitä teemme myös valtakunnallisesti.

Rudi Geront

Työmestari

Rudi Geront

Olen pikkupojasta lähtien tiennyt mitä haluan tehdä. Eri mentorit vuosien varrelta ovat opettaneet minulle miten eri materiaalit ja tekniikat parhaiten toimivat eri tilanteissa ja olosuhteissa. 

Suurin ilonaihe minulle on kun pystyn jalostamaan asiakkaiden toiveet, ja asiakas kokee että lopputulos on jotain odottamaansakin hienompaa.  

Päivi Geront

Talous ja hallinto

Päivi Geront

Tarkkana ja järjestelmällisenä henkilönä nautin siitä että projektien hallinnollinen puoli ja yhteydenpito asiakkaiden kanssa toimii vaivattomasti. Kansainvälinen pankkikokemukseni ja koulutukseni (MBA/KTM) takaa tämän. Työkokemukseni ja koulutukseni 

Minulle tärkeintä on, että asiakkaamme tietävät koko projektin ajan missä mennään, sekä aikataulujen että budjettien osalta. Pidämme huolen siitä, että kaikki pienetkin muutokset tulevat hyvissä ajoin asiakkaiden tietoon, ilman mitään yllätyksiä.